Monday, July 8, 2019

My Shopping List : February 2019



Kan dah cakap





Beli smartsift ni dengan harapan makin senang la keje bersihkan tempat kucing...nampaknya meleset..makin banyak benda aku kena bersihkan

sinus people need it most...



orang pemalas nak mandi sebab selalu cakap sejuk pun need it most...


to make my skin keep moisturise

dah ada bilik sendiri baru boleh all out









the sotrage train me to organize well...










in rush nak pasang langsir punya pasal... kiri kanan bersepah pun lantak la nyah...


beli ni untuk kucing..tak sampai 1 hari...jahanam...



benda paling diperlukan masa sibuk pindah..anti histamine drug

lots of tissue & painkiller

kadang2 kat tekak ni pun sibuk nak singgah


betulkan posisi balik





My Shopping List : January 2019

HAPPY NEW YEAR...





DAH JANGAN GELAK..

I NEED TO PREPARE FOR MOVING OUT...
SAVING IS MY PRIORITY

My Shopping List : December 2018



Doesn't Involve in Year End Sales FYI



Belum pape printer yang aku buat bisnes dah tak boleh diselamatkan lagi...even jarang but kadang2 kena pakai jugak printer ni..so nak tak nak beli la jugak yang baru..memandangkan jarang so aku pakai cartridge je la..senang dan cantik compared to ink...

2 3 bulan jugak la aku merengek nak dapatkan buku mewarna dengan kaler luna ni...heee..seb baek He belikan jugak



masuk kaison tak beli pape is so wrong...


Vitamin C for me...Mecobin for nenek



My Shopping List : November 2018



Tak tau nak tulis ape






this serum is fantastic



jumpe tudung bawal selesa + seluar tidur murah..ape lagi..serang




 purposely do this so that aku boleh kire how long I use that shampoo..this toothpaste...

Tuesday, May 28, 2019

My Shopping List : Oktober 2018


Macam ada habit terlebih excited when it comes to travel..tak kira la road trip ke...flight hatta kereta api sekalipun

so kalau tak beli toiletries each time nak travel rasa macam pelik lak...
tapi kena berpada la takut out of budget


hello kitty obsessed is detected

aku jarang gastrik..bukan tak pernah...but always have sinus attack takpun headache...
paling benci sore throat...



I love the sweet pea from bath and body worksmore tapi dah tinggal separuh lepas trip pergi Sabah aritu..so kena la standby yg baru



saje beli kat Cameron even tau last end up akan layu jugak

My Shopping List : September 2018


                          Just nak fulfill hobi bershopping




baru terhegeh-hegeh nak cari shower cap lepas buat rambut...gedik



this cute case adik beli online...tapi tak tau kat mana...pemberian orang harus dihargai


kalau dah peminat hello kitty tu..buku nota comel bodoh2 ni pun aku beli


saje menggedik nak beli sebab nak boost mood untuk membaca kata ko


ingat barang eco barang cikai ke...tgk corak comel ni..boleh buat letak lunch box

kalau pakai old school punya laptop ni memang kena bertukar cooler la..
cooler lama tu pun dah over 5 years pakai
aku beli mende alah ni kejap je...pastu jadi arwah dah...



definisi tudung bagi perempuan actually tak pernah cukup...I admit that

this essence is boom apart of sleeping mask

next...gel cream






 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design