Saturday, March 28, 2009

Jusco Taman Universiti

pada 27hb aritu, aq dan qlah planning jalan2 kat jusco...

malang betul sebab ku terpaksa membawa sepupu perempuanku yang degil nak mampus tu sekali...

berikut apa yang ku buat sepanjang hari kat jusco..



1 ptg meet qlah kat mph, janji memang kat situ, rindu sangat kat dia..
2 ptg lepas belek2 buku kat situ (belek je, tak beli pun, takde duit)..pg plak kat tempat baju..

3 ptg temankan qlah gi lunch kat arena,sepupu aku main sorang2 kat playground

3.30 ptg meet daia kat arena, pastu belikan sepupuku kfc..

4 ptg makan kek kat secret recipe, ku order oreo cheesecake, daia plak mkn chocolate indulgences, qlah aku tak tau makan ape..

4.45 ptg jalan2 sekitar jusco sambil berbual topik2 'hot', meet yasmin pastu..

5.30 ptg singgah watson cuba mekap kat situ, tak malu betul kitorang ni..

5.45 ptg daia & yasmin say gudbye..

6.10 ptg qlah plak say gudbye..

6.30 ptg i'm still waiting for my mum, beli majalah yezz!...




that's all for that day, penat tapi best...

i love you guys...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design