Monday, August 2, 2010

hobi baru...

sejak aku baca blog irine ni..
makin rajin plak aku tgk blog aku...
ada la jugak aku touch up sikit2...
biar nampak baru...
tak la aku dan kalian terasa boring plak kan, betul tak..
aku tgh dalam proses nak blaja promote blog sendiri ni..
kalau tiap2 tahun follower tak bertamabah bukan blog namanya...
last2 kang ke tong sampah blog aku ni...
minta2 dijauhkan...
aku pun berharap ada org sudi ngajar aku untuk blogging ni..
sekarang inilah hobi baru aku...
aku rasa puas bila dapat tulis...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design