Wednesday, September 15, 2010

my cats....

nak kata kucing beli..bukan..
nak kata kucing bela pun bukan...
yang boleh digelar kucing datang singgah umah pastu kitorang kasi makan...
tak kirala kucing orang bela ke..kucing liar..sume sapu kasi makan je..
tak elok taw pilih kasih...
kucing2 tu kitorang bagi nama WAKAKA, KENOBU, BLACK, JUCHEE, KHEF...
asalnya sume nama2 b-boy yang kitorang gilakan sgt tu..
tapi dialter sedikit..huhu...


by the way, ada lagi sekor kucing...
yg ini mmg kitorang beli dan bela sekali..
namanya boboy...
tapi jangan salah faham, kucing ni kucing betina...


kucingnya mestilah  yg berwarna putih tu..yg lagi sorang tu is my cousin...

closer look...ini mmg natural pose..takde edit2...hehe

tak padan buncit nak masuk dalam bakul mainan ni..ape2 pun, mmg cute kan..betul tak?..

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design