Friday, October 8, 2010

Open House kat rumah sendiri...

ibu ada wat makan2 sikit....
wat makan2 tu dengan kata lainnya wat open house la kan...
so dengan gembiranya aku menjemput satu kelas datang..
first time rasa bila ramai orang datang ke rumah...seronok sangat...
sebab tak pernah rasa sebelum ni...
kawan2 ku memang sporting sangat...
hopefully segala kekurangan akan dapat ditingkatkan...
insyaAllah next year akan ada lagi...
inilah gambar2 sepanjang hari tu..
kredit to feena dan adah...
kamera orang kecik je..nak tangkap pun tak best...
mengupdate blog ni di waktu pagi yang hening sambil makan quick bites dari gardenia...
mana la nak cari makanan pagi2 ni..
lapar la...



 nampak tak betapa busynya melayan kawan2 orang....

didatangkan khas dari somalia..namanya mustafe...

my friends..I lap you la...haha



1SGG  yang gila2 sporting dan syok...
chinese pun datang tau..nama pun class leader..

pas makan lepak luar sat...

kucing ni pun wat free show panjat pokok..gedik betul...


dope girl's yaw...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design