Tuesday, December 28, 2010

chak de India...

akhirnya, keinginan aku nak tgk filem ni akhirnya dapat jugak...
filem ni aku tgk kat tv2..thanks to tv2...
memang aku dah lama nak tgk cter shahrukh khan kat tv malaysia..
ini tak,balik2 akshay kumar..
boring betul..
cerita ni mengisahkan tentang kabir khan (shahrukh khan) yang menjadi jurulatih kepada pasukan hoki wanita India...
yg anehnya, filem ni takde heroin..
mungkin pengarah nak highlight kepada pasukan hoki wanita sahaja..
overall cerita ni memang best...
deserve jadi blockbuster kat india..
dan menaikkan semangat aku untuk kembali aktif...
huhu...

walaupun agak sedikit serabai...tapi tetap comel..huhu...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design