Sunday, July 24, 2011

harry potter & deathly hallows (part 2)

yes, akhirnya dapat jugak aku tengok movie harry potter yang terakhir lagi last ni...bila movie ni dah kuar kat panggung je, aku dah gundah-gulana nak tengok (terlebih excited omputih cakap)..bila dapat cuti je, ape lagi, aku kuar la pi tengok ngan adik aku..semestinya ibu & ayah tak tengok sebab confirm diorang tak paham...cerita ni memang kena tengok dari mula, kalau tak memang takkan paham punya...ok, ni sedikit komen aku..


- effect ngan cgi nya memang tak yah cakap la..memang gler punya tip top ( org gler pun tak tip top macam ni taw)..effect kuar dari wand masing baik dari geng voldemort mahupun dari geng harry...ni macam kes autobot ngan decepticon la..


-kali ni la baru betul2 sure si ron suka hermione ngan hermione suka ron...sebab ada la scene cintan cintun diorang (jelesnya bila la aku dapat pakwe kan)...haha


-banyak2 professor kat hogwarts tu, prof snape la paling baik ngan paling berani sekali..takde sape pun prof sebaik dia walaupun kita nampak dia agak menyebalkan...aku touching sikit la bila dia mati lagi2 bila harry flashback cerita dia..


- aku paling suka last sekali, time masing hantar anak diorang pegi hogwarts..harry & ginny, ron & hermione, malfoy & ngan sape ntah (tapi cantik gak pempuan tu)...



0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design