Friday, November 25, 2011

sgg gathering...bufday bufday..

ini la first time aku join budak2 satu kelas pegi keluar makan ramai2...first time ke?..memang pun first time...ini ikut perancangan kawan kitorang aqiff...dah keluar makan tu..celebrate birthday sekali la pun memandangkan ada 3 orang dah jadi tua pada bulan sama minggu yang sama....ala hai..kalau macam tu aku pun nak buat..kitorang pun 3 orang gak..3 hari berturut-turut lagi..aku 19..tirah 20 dan zati 21..tiga2 ni bulan 4...ok...bagi mengelakkan aku meroyan tak tentu pasal..meh la..aku tunjuk picture2 ni..

with my best fwen..

kawan2 semeja



lelaki cuma 4 orang je..yang pakai baju kelabu ni la bufday boy...

sila abaikan mimik muka itu ye...diorang ni duduk sederet aku..

aku order ni..mihun tomyam...dah takde tekak nak makan nasi..sebab tekak meronta nak kfc, mcdonald dan western food..ngadak btol

ini la kek diorang...saya sangat jeles bila melihatnya...

2 bufday girl dan 1 bufday boy..perasan sumthing tak?..tiga2 pakai spek..itu je

time melantak kek...

I just hope lepas ni dapat la aku join lagi event camni..kumpul ramai2 sangat seronok sebenarnye...bila cakap pasal gathering ni..bila pulak aku nak buat makan2 kat rumah aku ye...insyaAllah kalau rezeki ada..ada la kan..tunggu....

4 comments:

mimie said...

cehhh.....sempat ag suh cari p'samaan tu....

izzat amir said...

naseb bek gmbr ak ad dyan...
cantekk

hafizudin said...

peh.tak ajak.

dyan said...

mimie : haha..dah lme perasan

bob: hehe..seb baek kan

hafizudin : sbb satu kelas je