Thursday, December 1, 2011

entri seminggu..

minggu ni kan ada je tak kena bagi dyan...kadang2 tu perkara kecik pun dyan besar-besarkan..entah la..mungkin pms tengah datang kot..mana taw tiba2 minggu depan dah keluar bendera jepun..kuang3...takde la..mungkin barang2 yang dyan sayang selama ni rosak gitu je...handset yang dyan pakai sekarang pun dah nak rosak..merajuk agaknya bila dyan cakap nak tukar enset baru...even charger lappy ni pun sama...sekarang ni dyan dah tak boleh nak pakai letrik..kena pakai bateri...sebab wayar kat charger ni macam dah tak betul sikit...nak tukar benda2 ni sume pakai duit..mana la dyan nak cekau (dapat) ye...nak mintak mak ngan ayah segan kot..diorang pun cukup2 je..ni lagi teruk terpaksa bagi duit belanja kat aku pulak..teringat masa sekolah dolu2...


minggu ni jugak dyan moody...rasa macam nak marah je...dyan cuba control marah...kalau tak boleh control..dyan lepaskan marah kat barang2...memang teruk la barang2 sume kena campak..tapi ok lagi dari lepas marah kat member2..member pun boleh cabut lari....lagi teruk..bala bala...kejap lagi saya ada seminar tau..(dialog hantu kak limah)...


ini lagi satu benda yang dyan tak patut buat...dyan ponteng kelas...ponteng koQ...yang masa hari ponteng koQ ni hari tak berapa nak baik la...pukul 8 pagi kolej dah takde letrik..ada penyelenggaraan ape ntah..tak habis2..kalau takde letrik dyan tak kisah sangat..ni pakej takde air pulak...pergh..memang bengang gler la...takde notis takde warning..tetiba air pun putus..ingatkan sekejap la..rupa2nya sampai maghrib...dyan bila dah tau jadi camni terus tepon ibu suruh amek...that's why dyan tak datang koQ, ape pun tak boleh...itu tak cukup lagi...hari rabu tu jugak ada kuiz programming...macam biasa la..markah kosong dapat...lecturer pun bagi lecture nya...nyesal jugak la sebenarnya sebab tak prepare awal...padahal lecturer dah pesan banyak kali suruh buat latihan banyak2...minggu depan ada lagi kuiz...insyaAllah I'll be more prepare after this...


hari khamis pun dyan ponteng kelas photogrammetry...sebab ape ponteng...sebab labwork yg lecturer bagi dyan tak buat sgt..so takot ble lecturer cek...tak ready..tapi rupa2nya lecture tak masuk pun...adoyaiii...malam khamis adapter laptop dah rosak..wayar tu dah berlubang...dyan pun hampir2 kena shock dari wayar tu..adoyaii..ble dah adapter camni..satu ape pun tak leh buat..itu satu hal...lagi satu benda yang buat dyan tak senang duduk..esaimen kena hantar esok...tapi bukan dyan sorang je yang baru taw..ada member dah taw tapi buat2 tak taw..lagi best diorang..hehe..so, ape kitorang buat...pakat ramai2 tak hantar esok tapi minggu depan...terbaeeekkk la korang...


prediction akan bendera jepun datang rupa2nya betul...lepas subuh diorang sampai...this is not the end..this is just beginning...azab tanggung sakit badan..hanya ubat boleh kurangkan sakit...

p/s : baru perasan entri ni orang bahasakan diri dyan...hehe
dyan sangat tension bila melihat tulisan buruknya kat papan putih tu...

teringin nak tengok coklat kinder bueno sebanyak ni kat bilik...ni tak..kat tempat storage tu memanjang kosong...

dah lama tak makan benda ni..sedapnyeeerrr....


berehat bersama kitkat..miaow....



1 comment:

dwaty said...

mengidam rupanya.... kim salam kat org sebelah ni... hehehe... minat kat dia...