Friday, August 23, 2013

Berjaya atau Gagal?..

tertarik pulak bile ada orang post gambar ni kat instagram...sebagai pengajaran kepada kita (aku jugak tu)..lihat siri sendiri tentang cara kita lebih kepada menjurus ke arah orang yang berjaya atau orang yang gagal...ingat nak repost tapi mesti tak nampak tulisan2 tu...

tengok one of the list kat orang yang gagal adalah menonton tv setiap hari...orang berjaya pulak baca buku tiap hari..hmm...

kalau cara camni boleh tak?...

BACA BUKU SAMBIL TENGOK TV...HEHE...


0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design