Sunday, October 13, 2013

Penangan Hanis Zalikha aka Keknis...

sape tak tau hanis zalikha memang bukan internet punya olang la..she's a famous blogger you know...sekarang dah jadi pengacara dan pelakon..baru2 ni keknis ada tulis pasal suasana kolej siap dengan hashtag #kolejkusyorgaku...so bile tengok keknis tulis camtu terasa la nak join even tak rasa keknis akan perasan...mesti ramai follower2 twitter dia akan join...so bile pikir balik..try je la kan..tak salah pun...aku tak letak gambar pun kat twitter tu tapi letak entri blog yang pernah aku cerita pasal bilik aku dulu..so dengan guna hashtag dan nama twitter keknis..tak sangka pulak keknis retweet..and kesan dia retweet seriously give a big shock to me...

seriously retweet!!!!!!!!!!!!??????????? *buat2terkejut

dan kesan nya memang aku tak pernah dapat since start beblogging sampai sekarang...pageview beratus dalam masa 2 3 jam je...

big thanks to keknis... :)


ini nama nya aura orang popular...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design