Thursday, January 28, 2016

My Shopping List : December 2015

kali ni disebabkan ada trip family day..so ada barang yang dibeli adalah untuk keperluan untuk bercuti like sunblock..dan juga barang yang sudah habis habis dan habis..

botol yang kecil namun mempunyai spf 110..wuhuu...memang bagus...

btw..sebenarnya tengah menghidap ketuat...dah 2 bulan lebih macam tu...have a story..sebenarnya pada mulanya tak tau pun kena penyakit ni..sampai la member cakap ini ketuat sebabnya bila pijak memang rasa sakit giler..perit sangat..jalan macam orang sakit kaki...bila orang lain tanya cakap kaki luka..sedangkan ketuat..ikut cadangan nenek saudara beli plaster kat sensei (ataupun kedai ubat cina)..why we call like that?..entah la..yang another plaster...biasa la..small accident..tangan terhiris..dengan kayu tau..bukan pisau..memang perit..

travel toothpaste dan juga baby bath

barang biasa la...

I love the treatment..memang berkesan..rambut nampak smooth lagi2 bila rambut bertebal macam ni...

botol air sangat penting sebab the previous one dah teruk sangat kondisinya..



p/s : sebenarnya kan..barang yang ditunjuk ni bukan la 100 percent from my money..from him pun ada..dah alang2 balik dari singapore tu..belikan la barang untuk si aweks kan..heee...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design