Sunday, September 11, 2016

My Shopping List : June 2016


bulan Jun macam kite tau adalah bulan menyambut bulan Ramadhan dan persediaan untuk menyambut bulan Syawal lagi2 dah nak akhir bulan Jun..so serba sedikit barang2 yang ada tu berkaitan dengan raya...



Sampul raya Hello Kitty & Chanel dibelikan oleh He...small surprise sebab tak penah terpikir pun nak bersampul bagai since tahun ni adalah tahun jimat cermat bagi kami 1 family...tapi rezeki jangan ditolak...ye dak..








tolong hiraukan gambar yang menyenget ye..tak sangka pulak beli 3 buku bulan ni..dan ketiga-tiganya sudah habis dibaca..takpe..buku nipis je..


buy this book for mum since Siti Rosmizah adalah her favourite author..






some random things I buy untuk melengkapkan hidup ini...haha..kemain ayat..

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design