Wednesday, August 23, 2017

My Shopping List : June 2017

Aku memang macam ni...benda dah lama baru nak citer...teruk betul..tak la..sebenanrnya ada banyak halangan untuk aku tak update blog ni.halangan utama adalah kemalasan la..yang lain tu kesibukan..ke takde mood an dan segala macam ke...an yang ada..


so sile lupekan ape yang aku merepek..and now let's go back to the topic


padahal sebenarnya story sama je..nak citer barang ape aku beli..barang2 bulan ni hanyalah barang basic semata..cos I don't get a job actually


beli buat bekalan masa depan..last2 sampai ke sudah tak pakai

guna 2 3 kali pastu rosak terus...kabel murah memang macam tu

tak sampai seminggu aku dah beli kabel baru

buku dengan aku memang tak boleh dipisahkan..best citer dye..

aku beli ni untuk kucing aku main...sebab diorang takde mainan

buat halau lipas...tapi efektif ke tak aku pun tak tau

bazir je beli..sebab bile sikat rambut aku lagi keras dari sikat ni

senang bawak bile travel

masih struggle nak menghabiskan buku ni..ada sedih ada kelakar..geram pun ada...




0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design