Wednesday, May 30, 2018

My Shopping List : January 2018

ye ye..dah lame dah...update shopping bulan 1 pada akhir bulan 5 nak masuk bulan 6 dah (bulan takde GST)..tak sangka betul tahun ni macam2 benda berubah...dari hal family sampai la hal negara...diari pun dah lame tak update tau...betapa teruknya diri ini ok...


Ok dah..jom sambung meng 'switch off' (ayat budak wechat)....

supplement is so important right now (baru nak ada kesedaran diri sebenarnya untuk consume supplement)...lagi2 bile dah jadi consultant pharmacy tak berlesen ni ha...tapi I jujur ok...I will fulfill all customer needs...kalau diorang nak vitamin C...I suggest the best vitamin C...


ramai cakap scrub brand ST Ives ni best kalau apply..so aku yg suke benda2
scrub ni memang wajib beli la..must have ok...


dah lepas menye'crub'..kite mem'face mask' pulak la...baru balance


ni untuk He...aku yang belikan...PWP je pun kat watson...
senang masuk dalam kete je...


terasa nak beli ni bile tiap kali malam nak tido aku tak senang duduk sebab tahan sakit kat kaki...dah alang2 keje kat farmasi..amek je la..tapi bayar pakai staff purchase...


ni dah ternampak promotion kat jusco..terus terembat 2...tapi scented gel macam ni tahan kejap je




2 jajan ni memang feveret ever aku..tapi dah lame tak beli...kat kedai rm2 je pun...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design