Wednesday, September 8, 2010

Perak

tepat pukul 2 pagi...
dipaksa bangun dan mandi sebab nak bertolak ke perak...
OMG, sejuk bangat airnya...
terpaksalah tahan...
lepas pastikan sume ok..
seawal jam 3 lebih kitorang bertolak...
mata tak tahan so terlelap dalam kita...
tau2 je dah sampai R&R untuk sahur...
pas solat subuh sambung perjalanan...


dalam pukul 12 tgh hari sampai di perak...
check in kat HOTEL PUTRA...
kiranya kitorang pelanggan tetap la kat hotel...
best sebab menghadap ke hotel compare to other hotel...
murah pun murah...
tak caya tgk ni...





dah caya ke belum...
pemandangan kat sana memang cantik...
tak caya datang la LUMUT...
tempat aku membesar....
kitorang kat sana 3 hari 2 malam sahaja...
spend time walking and SHOPPING and EATING...
cuma gambar makanan je tak di capture sebab takde yang istimewa..huhu...


merenung ke masa depan..kwang2...


merenung lagi..hehe..berangan je tak habis2...


candid sat sebelum pegi jalan2...

No comments: