Wednesday, September 8, 2010

SELAMAT HARI RAYA....

sempena dah nak raya ni...
selamat berhari raya kepada semua...lagi2 kepada sape2 yang sudi baca blog org yang tak seberapa ni...org pun tak taw la cemane nak wat blog ni more interesting untuk dibaca...wat ala kadar je...insyaAllah next time akan diperbaiki...azam nak tambah follower ni..ada peningkatan walaupun sorang je..Alhamdulilah...(ish, menyimpang jauh dah ni)...
persiapan cemane?..dope tak?..
kuih buat ke tunjuk?...bape buat bape tunjuk?..hehe...
baju raya kaler ape?...buat ke beli dah siap?..
serba sedikit info tentang persiapan raya tuan tanah ni...
baju raya beli dah siap...
dah dua kali since tahun lepas...
kuih sume tunjuk...
itupun paksa ibu wat kek batik...
wajib setiap tahun...raya macam biasa..kat umah nenek je...persiapan lain..dah potong rambut..dahwat facial...hehe
SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR BATIN....





sori la muka masam sebab tak ready lagi..hehe

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design