Sunday, November 28, 2010

harry potter 7 : part 1

haritu tengok wayang...
dah ayah meng'offer'kan diri untuk hantar...
aku on aje...
lepas pack2 dan secara rasminya aku pulang ke rumah for sem holiday...
petang tu jugak aku pi tgk wayang...
asik ayah antar je...
bila la empunya diri ni nak drive sendiri kan...
ntah la...
biar masa menentukan...
alamak..dah melencong jauh ni..
seje je bersastera sekejap malam2 ni...
pegi tngok wayang dengan adik dan sepupu..
ibu ngan ayah kompem tak nak ikut...
diorang tak faham...
ayah pulak penah tido...
ish2, rugi tiket...
cerita tu ok la...
sesape tak penah follow dari mula memang tak kan faham...
sebab dye recap dari first sekali...
tetiba aku terfeeling untuk jadi macam hermione la...huahaha...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design