Thursday, November 25, 2010

tamat sudah semester

wah..pejam celik pejam celik..pejam tak celik2, eh itu mati...
akhirnya tamatlah sudah semester 1...
aku masih ingat lagi pertama kali jejak kaki masuk utm...
haha, aku buat lawak bodoh...
aku tak ingat dah bape kali ulang-alik masuk utm ni...
since aku form 1 aku dah ada kat skudai...
dah kenal sangat utm ni cemane...
kawan2 yang perlukan pertolongan, aku sdia membantu...
cewah, berbudi la pulak...
kalau sudah tamat semester...
ape lagi, itu tanda kena pack barang2...
perkara paling menyampah untuk dilakukan oleh student2 macam aku ni...





0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design