Thursday, December 23, 2010

baru beli...

tak tau nak cakap ape...
so, bila tgk gambar2 ni korang paham sendiri la ye...
aku cuma boleh cakap aku baru beli je..
beli ape?..beli vcd kegemaran..
inipun jenis grab sebab masa tu kedai dah nak tutup...
tak payah la susah2 sebut korang pun reti baca kan...
memang wajib beli sebab cter ni touching sgt..adik yg takde feel tu pun boleh nangis...

aku lebih touching cter ni...

 

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design