Monday, January 17, 2011

Detox Foot Patch...

korang tau pasal DETOX FOOT PATCH tak?...
ala yang jenis serap2 toksin dari dalam badan...
ni kiranya alternatif lain la nak bersihkan bahagian dalaman badan korang...
instead guna lintah yang dok  pi hirup darah korang sampai buncit...
mesti korang geli + takut + trauma + ape2 je la...(aku pun termasuk la tu)
mula2 tu memang aku takut+ ragu2 sikit nak pakai benda ni...
tapi bila adik sendiri pakai & dye sendiri suggest kat aku...
aku pun try la...
memang mujarab la...
cara nya senang je...
korang cuma tampal kat kaki tapak kaki korang...
pastu korang pi la tidur...biasa dalam 6-8 jam...
esok paginya sebelum pi bilik air korang tgk ape yang ada kat tapak kaki korang...
memang takkan caya punya...
jangan korang pikir selama ni dalaman korang tu bersih sgt...
SELAMAT MENCUBA............

cara paling optimum kalo korang nak hasil memuaskan...
inilah dia benda tu...

inilah hasilnya..sumber dari kaki aku sendiri...terkejut gak bila tgk...



2 comments:

sekamar rindu said...

salam...

singgah sambil folo ur blog..

***nice blog

dyan said...

terima kasih....