Tuesday, January 11, 2011

gila lawak...

semalam la aku baru sempat tgk cter 3 IDIOTS...
dah lama pasang niat sebenarnya..
even UTM pun penah buat tayangan cter ni...
tpi disebabkan watak utama bukan shahrukh khan aku tangguh2 je..haha
tajuknya je ala2 omputih padahal cter hindustan sebenarnya...
cter ni memang laku bukan takat kat India je..kat satu dunia...
memang laku habis la sampai kutipannya tu dah ALL TIME BLOCKBUSTER...
memang no 1 kat India sana...
sampai la muncul cter MY NAME IS KHAN...
dah jatuh no 2...
cuma kat India je cter ni no satu...
bila dah masuk negara2 lain cter MY NAME IS KHAN no 1...
cter 3 IDIOTS ni mengisahkan tentang 3 orang rakan baik ni...
rancho (aamir khan), farhan (madhavan), dan raju (tak kenal la pulak) belajar di satu kolej yang sama dan tinggal bilik yang sama...
namanya 3 IDIOTS padahal diorang tak bodoh pun...
diorang pelajar mechanical engineering...
kalau dah pelajar universiti takkan bodoh pulak...
diorang pandai tapi kepala otak gila2...
nakal memang tak boleh ckp la...
lagi2 si rancho tu...
kalau nak cter part2 lawak tu memang byk...
samapai aku dah tak ingat...
kalau nak tau, korang tgk la sendiri cter tu...
memang best...
tapi kan kalau dia wat 3 IDIOTS KHAN mesti lagi best kan..
gabung 3 nama, SHAHRUKH KHAN, SALMAN KHAN & AAMIR KHAN..
confirm meletup punya la...huhu 

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design