Wednesday, January 12, 2011

tahniah....

ini bukan sebab ape...
tahniah kepada artis feveret aku, FAIZAL TAHIR...
tahun ni tercalon lagi untuk ABPBH...
tapi kali ni persaingan agak kuat...
tahniah pada diri sendiri gak sebab ape yang predict betul...
bukan ape, aku predict tahun ni  MAWI takkan masuk punya..
ada ramai lagi artis lelaki yang best2 instead of him...
and it's true, MAWI takde dalam list...
ada hikmahnya gak..
so, takde la dye kena boo lagi macam tahun lepas...
kesian aku tgk...
lagi satu aku predict tahun ni ADI PUTRA mesti sangkut satu punya..
dia kan makin top sekarang..
lagi2 pasni dia akan berlakon dengan SHAHRUKH KHAN...
best gler kalau macam tu...
ADI PUTRA dalam list PELAKON DRAMA LELAKI PALING POPULAR...
TAHNIAH SEKALI LAGI PADA FAIZAL TAHIR & ADI PUTRA...
ini overall listnya...



1. Pengacara TV Lelaki Popular
1. Ally Iskandar
2. Awal Ashaari
3. Aznil Nawawi
4. Jimmy Shanley
5. Zizan Raja Lawak

2. Pengacara TV Wanita Popular
1. Cheryl Samad
2. Farah Fauzana
3. Nurul Syuhada
4. Raja Azura
5. Sharifah Shahira

3. Penyampai Radio Lelaki Popular
1. Aznil Nawawi
2. Faizal Ismail
3. Halim Othman
4. Kieran
5. Saleh Yaakob

4. Penyampai Radio Wanita Popular
1. Abby Fana
2. Farah Fauzana
3. Linda Onn
4. Raja Azura
5. Sharifah Aleya

5. Artis Komedi Lelaki Popular
1. Along
2. Angah
3. Johan
4. Nabil
5. Zizan

6. Artis Komedi Wanita Popular
1. Didie Alias
2. Kenchana Dewi
3. Norkhiriah
4. Raja Azura
5. Sharifah Shahira

7.Artis Baru Lelaki Popular
1. Daus
2. Maulana
3. Sharnaz Ahmad
4. Shah Jazlee
5. Shahir

8. Artis Baru Wanita Popular
1. Adira
2. Ana Raffali
3. Mizz Nina
4. Dottie
5. Nurul Elfira Loy

9.Kumpulan Nasyid Popular
1. Hijazz
2. In Team
3. Mirwana
4. Rabbani
5. Raihan

10. Duo & Berkumpulan Popular
1. Sixth Sense
2. Suhaimi Meor Hassan, Ana Raffali & Altimet
3. Bunkface
4. Meet Uncle Hussin
5. Azlan & The Typewriter

11.Penyanyi Lelaki Popular
1. Aizat
2. Anuar Zain
3. Black
4. Faizal Tahir
5. Shahir

12. Penyanyi Wanita Popular
1. Adira
2. Alyah
3. Ana Raffali
4. Stacy
5. Yuna

13.Pelakon Filem Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Bront Palarae
3. Remy Ishak
4. Syamsul Yusof
5. Shaheizy Sam

14. Pelakon Filem Wanita Popular
1. Diana Danielle
2. Lisa Surihani
3. Lyana Jasmay
4. Maya Karin
5. Scha Al Yahya

15.Pelakon TV Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Ady Putra
3. Fizz Fairuz
4. Remy Ishak
5. Shaheizy Sam

16. Pelakon TV Wanita Popular
1. Fasha Sandha
2. Norkhiriah
3. Lisa Surihani
4. Scha Al Yahya
5. Tiz Zaqyah
  • Share this Article
    • email
    • facebook
    • twitter

    0 comments:

     

    Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design