Monday, January 10, 2011

why her???????????

memandangkan ramai blogger dah buat entry pasal AJL 25 ni...(termasuklah rumate aku)..
so, aku kena la buat perkara yng sama...
overall setiap persembahan ok..(pada hal ko cuma tgk bila faizal tahir perform)...
cuma lawak pengacara 3 orang ni tak menjadi dah..
adakah disebabkan mereka kekeringan idea akibat terlalu kerap menjadi pengacara..mungkin jugak tu..
tapi keputusannya agak la mengecewakan....
tak sangka ANA RAFFALI boleh jadi juara...
FAIZAL TAHIR cuma sangkut dengan persembahan terbaik...
so, ape jadi dengan tempat ke 2 dgn ke 3?????????...
tempat ke 3 lagu NOKTAH CINTA..(he deserve to win, lagu tu memang sedap)...
tapi cemane vokal boleh sangkut kat dia...
ingatkan black ke,  ft ke (ramai yang cakap cenggitu) yang dapat...
tempat ke 2 lagu DRAMAKING...(lagu ni pun sedap)..
so, ble dia dah umumkan tempat ke 2 jadi dramaking so aku pikirla mesti faizal tahir juara..
sebab ramai dah expect cenggitu..
last2 bila dah umum sape menang memang kecewa habis...
tak sangka langsung...
tapi bila pikir2 balik...
takpe ft takleh jadi juara..
sebab trend sekarang artis yang jadi juara tahun ni tahun depan sama ada tak menang takpun tak masuk langsung...(itu yang terjadi pada aizat ngan MUH)..
diorang langsung tak msuk pada tahun selepasnya...
so, nak make sure lagu ft masuk tiap2 tahun..
kena pastikan yang dia takkan jadi juara...(tutup mulut).... 


memang sweet dan touching sgt bila tgk persembahan dia...SELAMAT MALAM...


ni memang betul dipanggil gimik..mana taknya kalau certain orang boleh caya dia terjun dalam air...HANYUT..

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design