Thursday, January 6, 2011

I have to buy it.........

banyak sangat perubahan bila kat sem 2 ni...
ingatkan boleh la kurangkan sikit belian2 tu...
tapi rupa2nya based on ape yang cikgu terangkan, I have to buy it...
walaupun mereka tidak memaksa mana2 student untuk beli..
tapi mengikut hati (cewaahh)..aku kena beli...
bukan apa, ini untuk kesenangan aku jugak..
walaupun dalam hati ni dah lama pendam...
nak tak nak terlaksana gak lepas ini...

first thing is, squash racket...
memandangkan aku gila pink..aku kena cari jgk warna ni...

cari racket tak jumpa..dapat bekas racket pun jadila



second thing, camera of course...memang kena beli...

warnanya betul2 buat aku terbayang-bayang...


0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design