Thursday, March 31, 2011

1 April...

bila org cakap psl 1 April..mst pkir pasal april fool kan..hari memperbodohkan org...tp sorila, gua tak main fool2 ni..hang nak fool hang punya pasai..aku tak nak masuk campur...tapi buat pertama kalinya dalam sejarah..satu april ni aku mula bekerja..tak pyh isi borang tak payah interview..sumenya mama cayang aku yg cari kan...bgus tak bgus tak..huhu..reason utama aku keje mst la nak cari duit lbh...nak cover sume duit2..duit yuran duit gop duit shopping...sume la..so, dari aku tanam anggur baik aku pegi keje..ada gak hasilnya...kalo dah masuk bulan april confirm la bulan birthday aku..bila birthday aku..sehari sebelum nabi kita, NABI MUHAMMAD S.A.W dilahirkan kalo ikut kalendar masihi....



0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design