Tuesday, March 22, 2011

dah tak minat dah...

sesape yang rajin baca2 blog aku mesti akan taw yang aku ni minah hindustan kan...betul tak?...ye, itu dulu..tapi sekarang aku dah tak minat lagi dah (owh, sudah tukar ka)..sesungguhnya saya seorang yg cepat bosan dgn sesuatu ye..dah mmg natural habit kot...saya sudah beralih minat kepada ............................




















 KUMPULAN KRU
ok fine, saya tipu sya tak minat sgt kru tapi sya minat yusry kru..hehe..ni sume gara2 merong mahawangsa la ni( ape kena mengena plak)....since dye director filem tu...tetiba plak aku tgk2 blk video2 ngan movie lakonan dia....

sape paling hensem?...ofkos yg tgh2..hehe..


0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design