Tuesday, March 8, 2011

Kem GIS ditangguhkan..Good or bad news...

baru tau kat fb tadi...kem GIS ditangguhkan ke sem depan..ini semua gara2 budak tahun satu tidak mampu membayar duit yg serba mahal itu..mana taknya..seratus beb..ini dah mcm kem sambil honeymoon...tapi tidak sama sekali..jauh panggang dari api ye adik2 sekalian..mahal disebabkan pakejnya yg amat mampat xtvt nya...sampai aku terpaksa tarik diri..alasan yg aku gunakan..aku resdung teruk + kurang darah...korang rasa serius ke tak masalah tu..ntah la wei..tepuk dada tanya doktor..hehe...tapi mesti ada hikmah di sebalik penangguhan ni kan...bagi aku..maybe aku akan tukar fikiran dari tak pegi kepada pegi...aku akan lebih ready kot...nak lebih sihat katanya..tak de la sakit2 mcm sekarang ni...yg kadang2 buat aku give up nak amik ubat2 dan segala mcm cara nak ubat resdung aku ni... 

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design