Friday, March 4, 2011

My New family...

ciri2nya berbulu lebat..berwarna kelabu..bermuka penyek..korang jgn imagine manusia plak...confirm korang pkir aku ni bela alien ke hape bila tgk ciri2 camtu..sebenarnya tak...that's my new pet...lepas kucing rumah nenek aku, BOBOY tu beranak...anaknya ada dua ekor..sekor jantan sekor betina...yg jantan tu la yg kitorang amik...sape je tak nak kucing parsi..kalo beli kat kedai, confirm beratus harganya..dah ada free ni..ape lagi, rembat la...kaki perembat betul aku ni...kalo nak taw lebih terang dan jelas, inilah gambarnya...

feveret activity...naik atas kusyen rumah... 

selain tu..membuta...

dah hbs wrestling ngan doraemon...membuta lagi...

ini detail pasal kucing aku ni...


Nama  : MAX MICHAEL ANGELO KHAN (khan tu aku sengaja letak, biar kasi glamor)
Spesies: Persian Cat
Umur   : 2 Bulan (yg miang2 tu tak yah la sibuk2 usha, belum cukup umur lagi)
JANTINA : JANTAN

5 comments:

cik hanym said...

yunk !! haha..mish kamu !!!

mimie said...

mane wakaka dyan...??da kne sembelih ke.....hahaha

dyan said...

mimie: wakaka still selamat..tp skg dia makin kurus wei...aku sendiri pun tak taw kenapa...

hanym: miss u too

mimie said...

ko x kasi die mkn la tu....mentg2 ade kucing bru...haha

pijah ;D. said...

MAX MICHAEL ANGELO KHAN!nice one! hahhaha.
name nk glamer je kann!
paling xleh blah 'khan' tu. ahaha.
i looikee :DD

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design