Monday, April 11, 2011

Dinner GIS...

wah, first time aq datang dinner kat hotel2 ni..feeling2 org kaya jap bila ada org bukakkan pintu hotel tapi last2 tukar baju dalam jamban jugak..belum ada bajet nak tempah suite..kui2..yela selama ni makan kat dataran takpun grand makan kat dewan makan..sekali amik kau kat hotel terus..siap pakej tema lagi....senior dah tetapkan tema retro...tu yang masing2 sibuk mencari pakaian tu..kang salah cari 'fashion disaster' plak kan..so, kitorang memang kena berhati-hati...yang jadi pilihan...baju polka dot dengan baju bunga2...kalau lelaki pulak..baju kotak2 dengan spek mata besau punya...cakap banyak pun tak guna..let's see the picture...credit to shafeena & jiro for the picture..aku belum berkemampuan lagi nak beli kamera mahal macam korang...

aq yang bajet cun...bawah2 ni sume pic budak2 yang satu meja dengan aku...











bajet cun buat performance...

p/s gambar makanan takde la pulak...tapi rasanya kalo takde pun it's not a problem..makanan rata2 tak berapa sedap but it's coffee kaw2 punya...

tapi kalau letak gambar perempuan je tak aci la pulak kan..so, aku letak la gambar budak2 lelaki...




0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design