Monday, July 4, 2011

filem wajib tengok tahun 2011 (bagi aku la)

1. NUR KASIH THE MOVIE...(dah tengok)

2. PIRATES OF THE CARIBBEAN: ON STRANGER TIDES (ni pun dah tengok, siap maraton lagi dgn nur kasih)


3. TRANFORMERS 3: DARK OF THE MOON..(dah tengok, makin comel pulak si bumblebee)

4. HARRY POTTER 7 : PART 2...(nipun jap lagi nak kuar)..

kalau tak follow dari mula memang payah nak paham ...

yang ni pulak out of plan tapi ramai kata best aku tengok gak...

1. HIKAYAT MERONG MAHAWANGSA...tidak mengecewakan...

2. FAST & FURIOUS 5 (FAST 5)...gler best...tak rugi beli tiket...


3. CUN.....kureng la...boring sikit...

4. SINI ADA HANTU...lawak gak cter tu walaupun byk pelakon tak femes...

5 HAQ...ni 1st time aku beli satu tiket dapat setengah panggung boleh duduk mna2 ko suka..tambah lagi member beli lagi satu tiket dapat lagi setengh panggung...maksudnya kitorang 2 org je dalam tu..kecewa sikit la pasal filem ni...


yang ni pulak teringin nak tengok..tapi kalau tak dapat tengok pun takpe...

1. RANGO...ni cter kartun...

2. MONTE CARLO... (esk macam nak tgk..kalo sempat)
3. TOLONG, AWEK AKU PONTIANAK...


2 comments:

Amirul Jasmi said...

pilihan aku Harry Potter 7!

dyan said...

mirul: nama pun wajib tgk..so, aku takkan lepaskan peluang..