Monday, July 18, 2011

shawl sama ma...

baru-baru ni aku ada download drama ponti anak remaja the series..gara2 heronya la aku download..gembira tak terkata bila aku dapat download sampai episod akhir...so, time aku tengah syok tengok drama tu kan..aku baru perasan dalam drama tu elliza razak (dalam drama tu namanya tasha) pakai shawl yang sejibik macam aku pakai...ini tak taw la kes sape tiru sape ni..tapi yang pasti ini kebetulan sahaja...aku beli shawl tu pun kat masa konvo utm dulu..sebab dinner course punya pasal..aku beli jugak..bangga la ada orang sama taste ngan aku..haha..tak caye..jom tgk..

ini aku..


ini elliza (dari belakang la)..dari depan tak dapat capture yang baik la...

video
tak caya lagi..tengok part drama ni..minit ke 5:00...

No comments: