Monday, July 18, 2011

faizal tahir jadi top trending kat twitter..wahhh..gler kentang..

lepas je anugerah planet muzik baru2 ni...
my feveret artis, faizal tahir terus jadi top trending worldwide...
pergh, gler ah...
tapi masalahnya kan..diorang bukan speku pasal benda positif tau..tapi more to the negative..
ini semua gara2 persembahan faizal yang dikatakan sumbang dan makin teruk..(itu diorang speku k, not me)..
tapi katanya (yg ada kat dewan tu)..persembahan faizal gempak as always..tapi disebabkan masalah sound system yang totally whack...faizal pun kena tempiasnya...ada jugak yang cakap percubaan sabotaj..
Oh My Dior, sian faizal..ape2 pun..tahniah sebab faizal memang ANUGERAH ARTIS LELAKI TERBAIK..
at least ada la jugak dia harumkan nama Malaysia...
meh tengok ni cemane nama faizal tahir boleh jadi top trending worldwide (did I say world)..hehe


nampak tak nampak tak...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design