Sunday, August 14, 2011

aku masih tak dapat ape yang aku nak..

aku rasa blog aku ni kalo aku letak atas lemari kompem berhabuk...kalau nak amik balik pun aku kena pikir 2 3 kali..mana taknya..aku dah la allergik gler kat benda2 berhabuk ni...kalau tak selesema..aku demam..memang tahap kronik dah resdung aku ni..

ah, tak penting la...yang penting aku nak bagitau benda ape yang aku tunggu2 sekarang ni..ni lesen P..bila la lesen P aku nak siap...aku ingat pas habis je test jpj aku cuma tunggu lesen je siap..sekali pas 2 minggu aku tunggu..aku tepon balik instructor aku ape jadi..dia dgn selamba lagi sakit jiwa aku dengar..dia cakap lesen tu tak buat lagi...feeling aku pas dengar nak aje aku tumbuk muka dia taw..



tak habis gitu je, esoknya dia antar mesej dia mintak lagi rm300 sebab ada lebih jam..WTH, kenapa byk sampai macam tu sekali...aku dah la takde duit...gaji satu kedai dah habis..yang lagi satu kedai lagi teruk..memang aku tak pernah dapat gaji full..sumenya advance je...bila la aku nak habis berangan dapat gaji penuh..nasib badan la ko keje kat kedai persendirian...nak buat cemane kan..nasib baik bos baik..(korang translate sendiri bahasa aku ni)... 

teringin nak bawak viva..tapi kancil je dapart...




2 comments:

athirah said...

o.dulu aku buat lesen P sendiri . just ambik pengesahan dari instructor . then gi JPJ buat lesen . sehari je dah siap .

dyan said...

wah, senangnya ko..aq pas 2 minggu test jpj baru dapat lesen P ni