Friday, September 9, 2011

follower bertuah...angka 88

blog aku bertambah follower lagi...kali ni bilangan follower bertuah nampak cantik dan betul2 bertuah (menurut kepercayaan org cina la)..orang cina suka sangat dengan no 8 ni..mereka percaya bahawa no 8 ni membawa kekayaan kepada mereka..that's why kalau korang perasan restoran2 cina adakalanya namakan restoran mereka dengan angka 8...

inilah dia blog follower bertuah tu...afiq anak ayah


p/s : for the follower ni, terima kasih banyak2...

3 comments:

hamzah ian said...

wah.. 88 mmg no bertuah.. org cina ckp ada ong.. hehe

kaizen said...

wahh kalo dpt 8888 mesti lg kaw kn?? hehehe

dyan said...

hamzah: taw takpe..lg byk 8 lagi bgus

kaizen: insyaAllah..doakan la ye..kalo capai angka 888 pun dah kira syukur