Thursday, September 8, 2011

sponteneous thursday..(my teddy bear)



hehe..gembira tak terkata sebab akhirnya aku mempunyai 2 bear besar sekaligus...beli pakej beli percuma 1 sudah..aku beli bear ni dengan harga ehem ehem.. (rahsia)...yang pasti dua2 ni aku peluk time tidur..tapi kan bila difikirkan balik..peluk dua2 macam tamak pulak..nak bagi adik...dia dah ada yang besar punya..so, aku rasa aku akan bagi lagi satu ni pada someone yang betul2 bermakna pada aku...you know what I mean right..hehe...tapi bukan yang warna krim2 kuning aku bagi..aku akan bagi yang warna pink..biar dia terus ingat kat aku..huhu...tapi siapa ya?..hanya Tuhan yang tahu..
 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design