Monday, November 7, 2011

salam aidiladha

tup2 dah raya haji..cepat betul masa berlalu...kalau dak2 utm ni..raya haji la diorang paling tunggu sebab cuti lama...boleh la diorang stay lme2 kat kampung..aq pun excited bile tengok diorang excited...yela..kang nanti bila aq cakap rindu rumah kat kawan2..mau gelak guling2 hindustan nanti kang..rumah sejengkal dari asrama pun dikata rindu...aq boleh balik patah balik...hehe..tapi memang la..busy gler tahap gaban wa cakap lu..kalau aq boleh capture cemane keadaan bilik aq bila nak kejar dateline esaimen...memang korang geleng kepala tak hengat punya la... aq pun geleng2 hindustan ni ha...itu belum masuk geleng2 sebab duit makin takde...duit ptptn dah habis..duit pama plak aq kena pakai.....jimat tu dah dikira wajib..lagi 2 bulan je lagi...bulan 12 ngan bulan 1..pastu cuti sebelum masuk sem 4 plak...tak sabar aq nak habiskan sem sengsara sengkek ni...ko-Q pun habis sem ni..pasni tak yah pikir nak pegi ko-Q ptg...bestnya....ape2 yang berlaku aq cuma boleh berharap sem depan lagi baik dari sem ni..insyaAllah...sama jugak dengan hari raya haji...semoga hari raya haji tahun depan lebih baik dari tahun ni...amiinnn...

credit to google

tahun ni nenek aq masak soto..bukan rendang lagi dah...sob2..rindu plak nak makan rendang...ingatkan pegi rumah sedara boleh makan benda lain..soto jugak...picture credit to google

cuma ble sampai kat kg tu sib baik la lain skit..dapat gak aq menjamah lontong..nyum2...

padahal sebenarnya... - credit to google
=


=




=



=




=





=




=





=






=











=












=








=











=












=












=









aq demam selesema...perit wo... - credit to google


tisu jadi peneman... - credit to google



dengan vicks ni sekali...dua benda alah ni la yg selalu aku bwak..enset takde pun takpe la asalkan ada dua benda ni...cewaah... - credit to google

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design