Thursday, December 15, 2011

entri seminggu

bosan betul la..balek2 entri untuk seminggu..kenapa takde entri untuk sebulan ke..setahun ke..itu dah macam menyindir pulak...kalau ikutkan hati teringin jugak nak update blog ni hari2..tapi seminggu dua ni memang dyan busy sangat..lagi2 dah nak habis kuliah ni..so lecturer pun kena la masuk gear 5 terus dengan kitorang sekali disuruhnya...minggu lepas la minggu paling busy bagi dyan sebab 2 3 assignment kena hantar...adoyaiii pening pening...lumrah akhir sem memang macam ni..tapi memang dyan tak sabar pun sebab sem sengkek ni dah nak habis...hopefully sejarah takkan berulang kembali..dyan dah tak sanggup nak bersengkek lagi dah...kesian ibu ngan ayah..diorang yang tanggung semua..nak enjoy lelebih pun tak boleh...sob sob...keluar pun just untuk release stress..stress tu tak baik untuk kesihatan..pesanan ini dibawakan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia...

tengok la tu..8 hari dyan kena siapkan esaimen..lepas siapkan satu..satu pulak kena siapkan..tulisan buruk takpe..jgn perangai buruk...

dah tak boleh tarik nafas lega sebab lagi berlambak esaimen kena hantar..
p/s : tadi teman member beli enset...dah masuk kali kedua aku berputih mata tengok..mula2 adik pastu member..huaaa...nape bukan aku...

pasni nak update pasal kucing baru datang rumah..uhuk2..

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design