Monday, January 30, 2012

Anugerah Juara Lagu 26...

ape2 pun semua dah terjawab..sape dapat vokal & persembahan terbaik..no 1, no 2 no 3...tapi yang pasti..tahun ni aku puas hati daripada tahun lepas...(tahun lepas ntah papela yg menang, ahak)..mula2 aku expect artis pujaan aku, Faizal Tahir menang persembahan..walaupun dia kata nak rilek tapi bile piano terbakar tu aku rasa dah cukup wow la..sekali bukan dia..Alyah yang menang..ntah eh..aku rasa Alyah menang sebab konsep ala doll dengan ada Along & Remy Ishak kot..(OMG, remy is so hot, baru perasan)..tapi kan satu je aku tak puas hati..pasal pengacara..memangla diorang dah lama handle sampai idea pun dah takde..balik2 benda yang sama diorang cakap...seriously sangat bosan...aku kecewa Faizal tak menang persembahan kejap je sebab rupa2nya Faizal menang tempat ke 3...memang jerit time tu jugak la bile dengar...suke suke suke..what can I say..AJL without faizal is nothing and faizal without award is nothing...haha..(paham tak bahasa aku?..)...walaupun ada ura2 maybe this time is last for him to involve..(tak kot, tv3 susah nak lepaskan dia, huhu)..

masa semi final..siyes tak nampak muka..



masa final...kredit to migonline website

nampak tak piano terbakar?..faizal punyer keje la tu...kredit to migonline website


because of that, nama Faizal once again jadi trending worldwide kat twitter selain hafiz & yuna



* ada ura2 katanya ft plan nak bakar diri tapi produksi tak kasi..high risk kot...

3 comments:

dwaty said...

dengar nya FT tahun depan nak bercuti... tak nak masuk AJL lagi... pe2 pun kita tunggu....

rybe said...

mak aku taksuke FT.

dan dia yg jangke si awan nano tu menang.

semangat betul dia dgn AJL.

:D

dyan said...

dwaty : yeap...dye nak cuti setahun..tpi dye kata mungkin ajl tahun ni last penyertaanye..

rybe : aku pun jangka awan nano tu mng...