Saturday, March 31, 2012

Tutti Frutti Jusco Taman Universiti, Johor

dah lama taw tuttti frutti ni dah ada kat johor..tapi masa tu jauh sangat..maleh aku nak datang..makin lama tu makin dekat datang tutti frutti..(macam taw2 je orang suke kedai dekat)...last2 datang lagi dekat..kat jj taman universiti..ha..yang ni no prob aku nak datang..so..bile dah ada duit dah ada masa aku pun ajak la member2 datang try makan tutti frutti ni sedap ke tak..masing2 komplot nak kongsi2 dua orang..nak jimat la katakan..so aku share dengan ex rumate aku...kitorang main tibai je amek yang rasa berkenan di hati..last2 hamek kau..dalam rm15++ kena bayor..seb baek dua orang..kalau sorang..habis la kau..

bukti kitorang datang ok..(tangan di dada mata ke atas)...

dah macam nasi campur aku tengok..coklat ada..hitam ada..pink2 pun ada..

sharing is caring bebeh..
lagi satu geng kena kongsi...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design