Saturday, November 10, 2012

seminggu yang sibuk..

kalau tahun 1 ngan tahun 2 masih boleh honeymoon2 lagi..but not tahun 3..sebelum cuti mid sem je..belum pernah dalam sejarah.. kuiz, test, presentation, assignment semua dalam satu minggu..pakej..kalau amek pakej mustika sedap gak..boleh tengok karoot komedia x..ni tak tengok nota, tengok assignment..meh aku citer ape aku buat dari hari isnin sampai hari jumaat...

Isnin..
macam biasa..kelas dari pukul 9 sampai 11...balik rumah dapat rehat jap pastu baca nota untuk kuiz esok...siapkan esaimen spatial gak...

Selasa
dapat lagi satu esaimen due hari jumaat..esaimen subjek spatial...pening betul pikir nak buat macam mana sebab takde instruction langsung...pening2..lagi pening bile pikir esok ada test...malam kena baca nota2..budak last minute memang camtu...ahak..

Rabu
bile test dah selesai..kena prepare untuk presentation pulak..lepas kelas bukak hamper kat bilik kawan..banyak jugak dapat..biskut, gula2..coklat..even air tin longan pun dapat..memang best..tak rugi masuk explorace even muka terbakar..

Khamis
lecturer pilih secara random grup mana kena present..unfortunately grup aku kena present...tapi bagus jugak sebab kepala dah ringan..tak yah pikir lagi...bile dah khamis ni badan betul2 dah penat..masa kelas petang dah tak tahan pegi surau lelap...sebab asek tersengguk-sengguk dalam kelas...budak2 ni mula excited sebab dah boleh balik rumah..aq yang paling busy sebab delivery..busy2 pun masyuk wo...malangnya..mungkin kerana kereta terlalu bekerja keras..gearbox prob..hampir2 mati enjin kat traffic light..aku cuba sedapkan hati maybe non-stop keje kot..haha..malam tu pulak siapkan assignment spatial..

Jumaat..
last touch up untuk assignment...tengahari submit kat lecturer...baru la rasa kelegaan..kejap je la sebab cuti ni pun ada esaimen gak...pas submit baru dapat tido lena..

sangat stress melihat senarai ini..

tak kurang juga dengan test..argh...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design