Wednesday, July 15, 2015

My Shopping List : February 2015


Bulan ni ada melibatkan benda elektronik, dan makanan (what can u expect from me)..


orang resdung macam aku ni memang perlukan benda ni sangat2...

yang lama tunggu nak tercabut kaki je ni..



beli yang material kain je senang...kalau yang kedai 2 hinggit tu sebulan dah rabak dah

ni buat hilangkan habuk dengan bulu yang melekat kat baju...beli kat DIY


berhabis sikit untuk kucing...buat at last benda ni terpisah 2....haishhh


terpaksa tukar botol air baru sebab botol lama dah kuar bau botol...takde la mahal sangat pun..rm20 hinggit je kat Jusco


People like me always love mask



nak makan cereal perlukan mangkuk yang comel...reason utama : sbb warna pink..kbye


pergi 2 3 tempat semata-mata nak kejar 2 mug yang besar dan cantik ni..at last jumpa kat skudai parade... 

orang johor panggil mende alah ni JAJAN



PSI (Perpustakaan Sultan Ismail) buat mini big bad wolf..haha...satu buku 50 sen..grab 6 terus

sekarang still baca Dia..Isteri Luar Biasa..korban maca membaca sat...heee




ada promo grab la..tunggu ape lagi kan...

sama mcam ni...benda harga rm10 je akan digrab tanpa rasa ragu2...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design