Saturday, April 23, 2016

Hello Kitty Obsession


one statement


don't judge me...
i'm kind of obsess like other girls do..
so it's cute and it's pink..
so it's perfect for me...
even ianya adalah watak kartun yang berkepala besar dan tiada mulut



so this is what the kitty product I have so far...



kertas wrapping hello kitty...he give it to me..now I'm use it back utk wrap meja study..so it reusable..


secara tidak sengaja terjumpa set brush ni masa tengah sibuk usha brush lain...dah la hello kitty..pastu harga lebih murah..of course he buy..

terasa budak kecik sangat bile beli belon ni dekat bazar karat..sampaikan budak kecik nampak boleh cakap nak..no no..it's mine ok..he buy it for me.. 



plush toys from 'he' for sure...edition mcdonald yang dah lama tapi baru nak kumpul..tak sangka si 'dia'' pengumpul tegar...

ni pun nampak secara tidak sengaja tshirt hello kitty ni...dan harga 2 rm50..so he buy it for me...

dalam usha2 beg mekap ni..terjumpa pulak beg mekap ni dekat AEON KULAI..so he buy it...

tote bag dengan bekas ni sebenarnya combo when he buy me a ring...so free gift la ni...

the last gift he give it tome before he go to dubai..nampak tak gambarnya sampai 3 kat situ...

rm10 je beli kat Umall...he buy it..

ok..sebanrnya inside the wrapping gift tu adalah anak patung berisikan selimut....fleece blanket yang super smooth..compatible untuk travel...

last minute luggage bag..carik punya carik akhirnya jumpa..he buy it of course...

beg yang akan aku gunakan bile nak gi travel luar dari johor bahru...boleh simpan my mekap bag..telekung...monopod or whatsoevs...he give to me as a surprise...

memandangkan diri ini jenis yang malas nak rotate picture..sile la rotatekan kepala anda ataupun pc anda...I found it on big bad wolf..by he of course..

the first ever hello kitty collection yang mcdonald buat and I do not miss it....I buy two..pau sorang member belikan lagi satu and he completekan two...

ni beli masa kat pesta konvo..buat alas pinggang kat kerusi ofis..boleh la even fake hello kitty..heee


ni lagi satu benda pelik jadi...mula2 gambar terbalik..ni memanjang pulak...sile tolak tepi gambar conditioner tu..and look at the tissue..kalau guardian memang akan jual2 benda2 hello kitty ni..so fans of hello kitty..sile la ke guardian ye..actually ni pun he yang belikan jugak...sebab tak sampai hati tengok muka itteww yang muka mintak kesian tu..

another floor mat hello kitty..cantik kan but u will never believe the price to get it..from he

ni memang dah taraf parah..walaupun orang kata yang mewarna adalah salah satu cara terapi..tapi cara aku yang pilih buku mewarna hello kitty untuk buat terapi mewarna dah nampak macam budak2 dah..hee.. from he


this set of handbag from he..comes from singapore...siap ada beg mekap lagi...selalu buat kalau ada even penting takpun hari raya..


include jugak purse dan card holder ni..it's a complete package....of course from he
bersempena dengan hari raya yang bakal menjelang tiba..maka samput duit raya hello kitty harushlah disesiakan walaupun probability untuk diberi pada orang adalah -1%..haha..a gifted from he

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design