Saturday, April 9, 2016

My Shopping List : April 2016

I can't talk too much for this month because i have serious budget problem and the only thing I can get is the harddisk casing....tukar pun sebab ada incident yang tidak disengajakan menyebabkan casing yang lama tidak boleh digunakan lagi..so budget pun under rm20..dan sangat penting untuk dapatkan balik data2 yang hilang..



so inilah dia casingnya...sarung tu pakai yang mana ada dulu nanti ada modal sikit beli la proper casingnya..asalkan aku boleh tengok one piece dalam external ni..

in order untuk capai kata sepakat..beli kain cotton vietnam corak ini dan jadikan baju..tak kisah la baju ape..
sebab seorang pengidam resdung maka tisu sangat diperlukan..tak kira di bilik..di dalam kereta mahupun di ofis...dan aku sangat sensitif dengan habuk...so tisu sebarangan tidak boleh dipakai...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design