Saturday, January 15, 2011

Blogger Gegarkan 'U'






Belajar mana? Jurusan? Tahun?

sebelah pagar rumah..UTM Skudai..caya tak caya tak?...haha...jurusan sains geoinformatik...baru tahun 1 semester 2...

Asal mana?..umur?...

kalau dah tempat belajar dekat sangat ngan rumah..maknanya asal skudai..umur masih angka 1 di depan..umur 19 tahun..masuk bulan april tukar jadi dua la pulak..get ready get ready..

Kenapa amik jurusan itu?

tetiba dapat terima je la...mohon lain dapatnya lain..namun ape2 pun bersyukur la...

Cita-cita

masa kanak2 kita sudah terbiasa dengan cita2 mcm nak jadi cikgu, doktor, engineer, lawyer padahal satu ape pun tak tau ape benda tu...penah cita2 nak jadi doktor, nak jadi polis..macam2 la...bila dah besar sikit lain cita2 nak jadi ahli farmasi sebab geli tgk luka orang...pastu bila masuk matrik nak jadi ahli kimia sebab farmasi ni bukan calang2 org blh amik..tpi bila dah dpt kos ni just go with the flow. InsyaAllah akan jadi GIS engineer pasni...

nak jawab soklan2 ni...just look at this link  

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design