Tuesday, January 18, 2011

changing style...

baru aku sedar...
rupanya ini adalah salah satu azam aku untuk tahun ni...(azam aku no 3)....tgk kat sini
and aku buat sebelum umur aku capai 20 tahun (technically)...
I hope this will give a positive response from the others...
so that I can go on..
kalau selama ni korang tgk aku pakai tudung mcm ni...


so now aku nak tukar pakai macam ini...


courage sape yang masih takut2 lagi..
kalau takut muka korang jadi bulat...
pakai awning yang keras tu...
kurang la 'kebulatan' muka korang ...(ayat ni jgn pki, kang dpt markah kosong sia2 je)...  

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design