Sunday, January 30, 2011

Pantai Mersing, Johor

fuhh, lme sungguh tak meng'update' blog ni...
padahal byk benda aku nak kasi tau kat korang...
ini semua gara2 assignment+kemalasan yang tidak terhingga (gne ayat bombastik jap)....
waktu kaum India sibuk sambut Thaipusam...
aku, family aku ngan rumate aku sekali aku angkut...
pegi Pantai Mersing (nama ape ntah)...tak kisah la tu janji pantai...
so, kalo dah gi sana mesti kena capture...
benda wajib yg sume org buat...

awat la shawl aq macam tu



my rumate






aku berharap sgt pas ni aku dapat pegi Pulau Tioman...
ngidam tu nak pegi snorkelling...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design