Tuesday, January 4, 2011

going out from safe zone.....

mesti reader tertanya-tanya safe zone ape la yang aku maksudkan ni...
safe zone dari tsunami, gunung berapi atau pun gempa bumi...
sama sekali tidak...
syukur kita tinggal di negara yang bebas dari benda2 itu semua..
kalau nak di bandingkan degan negara jiran...sumpah aku tak nak pegi...
keluar dari safe zone maksudnya based on result yang aku dapat..
aku really nak dapat lebih tinggi dari itu..
aku dah serik dengan result yang tak berapa nak rendah tak berapa nak tinggi...
semuanya cukup2 makan takpun lulus...
maybe ada hikmah di sebalik kenapa aku dapat result sebegitu..
muhasabah diri is very important...
so, we must do it now..
takde nanti2 lagi...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design