Saturday, February 19, 2011

gi balai cerap sebab...

kalo dikata pasal balai cerap...
aku rasa sume budak UTM ni geleng kepala...
mana taknya kalo disuruh jalan kaki pegi sana rasa2nya kena pikir 2 3 kali...
dah la jauh, tinggi pulak tu...
cuma satu je kalo yang buatkan diorang rela nak pegi sana...
nak membuang lemak...sume org mesti suka..lelagi kaum hawa macam aku ni...
lepas seminggu melantak tak ingat dunia...
baru la aku terasa nak membakar kalori yang aku makan ni...
lagi satu nak maintain fit...mana taknya kalo naik tangga pegi tingkat 3 boleh tercungap-cungap..
tak patut tak patut..lagi2 yg muda belia cam aku ni...
aku pun duk heret sekali 2 org kawan baik aku...amirah & amalina...
sambil2 jalan tu..kitorang capture2 la...
rugi tak tangkap..sebab sebelumnya aku mmg tak sempat nak capture2 ni...

tgk tu..betapa jauhnya kitorang kena jalan..

inilah dia 2 org jelitawan yg aku heret sekali...

korang memang sporting la...









sampai sekarang aku tak taw ni bangunan ape...



kitorang bertiga...

control penat depan kamera...

laju betul kwn aku ni...

terpaksa berusaha naik bukit..shortcut punya pasal ku tahan jua...



 
posing cun la plak budak terencat ni...

Subhanallah cantiknya....


3 org control ayu...

ni sape tangkap gambar sape ni?...

0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design