Saturday, February 19, 2011

skuasy tournament...

ini one of the ko-ku activities...
tgk sendiri cemane budak2 ni main skuasy...
sebab rata2nya kitorang ni baru first time masuk gelanggang, first time pegang raket..pendek kata, sume first time la..2 3 kerat je yg betul2 ada pengalaman...
so, coach kata, sesape yg dtg dah dikira 3 kali sesi ko-ku..sape je yg tak nak..
pasni tak yah susah2 dtg ko-ku..
itupun pas 3 kali la..
kali ke 4 kena dtg balik...
and praktik what we see...
bila aku tgk budak2 ni main terus semangat nak main..kenapa aku kata budak2?..sebab rata2 yg main umo diorang antara 13-17 tahun..sume junior aku ni..tgk umo mcm tu dah pro..compare ngan aku baru nak merangkak-rangkak..ish2...ni aku sempat capture bila diorang tgh fight till the end...







0 comments:

 

Dyan Template by Ipietoon Cute Blog Design